Online

  • Gäster1
  • Medlemmar0
  • Medlemmar5
  • Nyaste medlemmen
  • totalt antal registrerade medlemmar5
  • flest online någonsin:32
06 dec 2011 : 00:29 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 63
rn
image7.jpgPop pop pop opp i topp pop... Det känns som man var på en annan planet...nnLite så kändes det faktiskt när vi spelade på ROQ i lördags. Vi trodde att vi hade gott om tid när vi hade kånkat in och satt upp all utrustning på scenen. Tre timmar hade vi på oss och vanligtvis är vi klara med soundcheck efter att ha dragit inledningen till nåt nytt. C:a 1 minut alltså. nnMen det som hände ställde hela den församlade vetenskapsparnassen mållös. Uffes rig lät mjau istället för en stor jävla rytande tiger som är brukligt. Vi kollade säkringar, vi bytte kablar, vi bytte toppar och vi bytte lådor och till slut hade vi bytt ut hela Uffes rig till Leffes och det lät fortfarande mjau medan Uffes rig som nu stod på Leffes sida lät som en orkan.nnKlockan var nu 17.15 och hela tiden för soundcheck för alla tre banden hade sprungit iväg. Det är då Leffe bryter alla naturlagar och likt sketchen i Yrrol säger:nn"Kan vi inte byta vägguttag och se om det hjälper?"nnVetenskapen skrockar och säger:nn"Jo men det är ju inte rätt"nnrn
Men det var just vad det var. Efter att ha bytt vägguttag brölar båda stärkarna lika högt som vi har vant oss vid från repis...nnFörsta band ut är The Factory smokers street revue som med ståbas och resväskor och cigarrlådor spelar blues så att biljardspelarna lägger ner sina köer och spanar in trion i stället för att sänka klot. Extranummer blev det och sedan blev det dags för Channel #77 som rev av gamla punkklassiker. Tyvärr märktes det här att medhörningen för trummisen inte var den bästa och att det då lät som de var lite otajta. Men va fan, bra röj var det och ljudet ut till publiken var bra.nnNu gick DERBY STHLM upp på scen och jag som bara hade tänkt att rigga om trummorna fick nu finna mig i att vi skulle köra direkt. Inget fel i det men jag hade ju tänkt sätta videokameran på inspelning. Stefan har, eftersom alliansen har makten, släpat dit sin febriga lekamen och proppat i sig diverse medikamenter för att kunna närvara. Nåväl vi river av de tre första låtarna och sen kommer jag på att videokameran inte är igång så jag ber mixerkillen sätta på kameran och det var tydligen inte vår dag den här dagen med det tekniska för det här är allt som fastnade på hårddisken:nnABSOLUT ALLTnnrnrnrnrnrnrnnnVi spelar klart setet men medhörningen låter som ett massivt bröl där det inte går att urskilja några toner så vi fick räkna in de låtar som började med nåt slags gitarr-riff. Ja ja så kan det gå... men var vi besvikna efter kvällen?nnNej inte direkt eftersom personalen var så fruktansvärt trevliga, publiken var kanon och att jag fick visa Jeppe vilken stjärna jag e på familjen addams flipper.nnNu laddar vi inför nästa lördag då vi spelar med Wall of Clash och Topper igen på Club Probation på SnövitnnVi ses!
 Inget
03 dec 2011 : 00:45 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 76
rnDags för att spela första giget norr om slussen och det gör vi med en premiär för "Den moderna tidens pirater".
rn
01.jpgDags för att spela första giget norr om slussen och det gör vi med en premiär för "Den moderna tidens pirater". nnNy låtordning men förhoppningsvis lika bra ös på som framför scenen.nnGratis inträde och dessutom två andra band på köpet. Vad förväntar ni er för 0 kr i inträde egentligen? winknnStället vi spelar på är ROQ, en biljardhall på Gyldengatan 3, t-bana Odenplan, och första band går på vid 21 troligtvis.nnVi räknar med att se alla våra supportrar där.
rn
 Inget
24 nov 2011 : 06:51 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 37
Tycker tryckeriet har gjort ett förbaskat bra jobb...
Tycker tryckeriet har gjort ett förbaskat bra jobb...
 Inget
30 okt 2011 : 19:29 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 34
Se till att bli medlem i den nya Facebook gruppen "Derby Sthlm Ext."
Se till att bli medlem i den nya Facebook gruppen "Derby Sthlm Ext."
 Inget
24 okt 2011 : 16:05 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 39
rnDet blev en minst sagt magisk kväll då vi delade scen med Wall of Clash och Topper.
rn
Image4.jpgDet blev en minst sagt magisk kväll då vi delade scen med Wall of Clash och Topper. Ett välbesökt event där vi körde igenom settet för sista gången med detta set.nnNu skall vi ta oss tiden att skriva lite nya låtar, spela in första plattan och ev. få till en video. Vi har dock bokat den 3'e december med Mårres Punk gubbar på RoQ samt den 10 dec med Topper igen på Snövit.nnDet var härligt att se så mycket glada människor på snövit och återigen så fick vi bevis på att det vi gör med Derby Sthlm faktiskt upskattas av åhörarna och det känns skitkul.nnJag hoppas webadmin tar sig tiden att publicera lite bilder och Videosnuttar från kvällen.nnVill passa på att tacka Topper och Wall of Clash för deras fantastiska framträdanden. Världsklass!
rn
 Inget
20 okt 2011 : 15:14 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 49
Så därför kör vi vår tredje kväll på Snövit tillsammans med TOPPER och WALL OF CLASH.nnLördagen den 22 oktober är datumet och platsen är Snövits källare, Ringvägen 147.nnDet gäller att vara där i tid för kl 20.30 går DERBY STHLM på som första band för kvällen.nnEfter oss spelar WALL OF CLASH ca 21.15 och avslutande TOPPER ca 22.00.nnVälkomna till en röjarkonsert där punken härskar och alliansen behandlas som de fascister de är.
Derbyslogan.pngSå därför kör vi vår tredje kväll på Snövit tillsammans med TOPPER och WALL OF CLASH.nnLördagen den 22 oktober är datumet och platsen är Snövits källare, Ringvägen 147.nnDet gäller att vara där i tid för kl 20.30 går DERBY STHLM på som första band för kvällen.nnEfter oss spelar WALL OF CLASH ca 21.15 och avslutande TOPPER ca 22.00.nnVälkomna till en röjarkonsert där punken härskar och alliansen behandlas som de fascister de är. nnp.s.nnNya nummer av Fanzinet "Shaggy letar ledtrådar" har kommit ut och finns kanske tillgängliga på konserten...nnd.s.
 Inget
15 okt 2011 : 00:00 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 38
rnrn
rn
03.jpg
rn
 Inget
11 okt 2011 : 19:14 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 34
rnDet blev en gemytlig fredag på snövit.
rn
Det blev en gemytlig fredag på snövit. Tyvärr så droppade de flesta in efter att vi hade spelat, men det gjorde inte oss något. Vi hade skitkul och jag tror det gick fram till de som behagat komma tidigt. Ni skall ha jättetack! All in all så tycker jag vi gjorde en klart godkänd insats, men tyvärr så var blev det inte något godismannen-läge. Den spelar bara då publiken röjer i paritet med bandet och så var inte fallet den här kvällen. Vi hoppas kunna lägga upp lite bilder och någon videosnutt från gigget.
rn
 
rn
Nu blickar vi framåt till gigget den 22'a oktober tillsammans med Topper och Wall of Clash. Vi kommer bli enormt besvikna om vi inte kan lyckas med att slå ett publik rekord den kvällen. Derby Sthlm kommer dock åter igen vara första band så vi skulle verkligen uppskatta om ni kunde komma till 20:00.
rn
 
rn
Sköt om er vänner!
rn
 Inget
16 sep 2011 : 15:24 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 37
rnNu finns det tröjor till försäljning igen.
rn
Nu finns det tröjor till försäljning igen. Alla storlekar alla färger. Beställ här från sidan. Vi har även knappar(badges) till försäljning för en tia/st.
rn
 Inget
14 sep 2011 : 23:05 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 29
rnHur kul var inte det här på en skala...
rn
Hur kul var inte det här på en skala... ?nnDebutspelningarna avklarade och det gav mersmak så inåt h-e...nnVilken fantastisk publik vi hade båda kvällarna! För att citera KSMB; "Jag har aldrig blivit så här svettig av värmen från folk..."nnStort tack till er i publiken och ett stort tack till banden vi spelade med på Snövit och Kafé 44. Det här gör vi om!nnEtt jättetack till Tompa Eken, Jujja och alla andra ULTRA-profiler... Utan er...nnFör de som missade våra spelningar får ni ett videoklipp att förlusta er med.nnrnrnrnrnrnrn
rn
 Inget

Hitlåtar

Inga kommentarer ännu